Linképítés

Prémium linképítés

2017. június 13., kedd

Autófóliázás, autófólia Budapest

Bárkinek, akinek eddig ismeretlenek voltak az autófóliázás előnyei, és nem volt fóliázott autója, problémát jelenthet az autófólia márkáján és minőségén kívül a fólia színének megválasztása is. Hogyan válasszon színt?

Lehetőség szerint a trendi színeket kellene követni, vagy legyen az egyéniségnek megfelelő esetleg kiugró szín?  A különböző autófólia gyártók kínálatában gyártónként akár hetven féle színnél is több található így a telepítés előtti több száz autófóliából történő kiválasztás lehetséges.

autófóliázás, autófólia Budapest

autófólia és autófóliázás, épületfóliázás Budapest

autófólia autóüveg fóliázás autófóliázás árak

épületfóliázás



Többnyire örökzöld slágerek az autófóliázás területén is vannak, mint például a matt vagy fényes fekete autófólia. Ebben a pillanatban nagyon elterjedt a fehér színű autófóliázás. A matt és fényes változaton kívül készülhet fólia szatén, gyöngyház, szálhúzott vagy szatén gyöngyház hatással is. Van olyan fólia, mint a szatén gyöngyház fehér autófólia amely reneszánszát éli mivel több luxuskategóriás autó gyártó látja el ezzel a színnel a gépjárműveit.

Mivel ez a szín megjelent az autófóliák piacán is óriási az érdeklődés rá. A fehér fóliázás ezen kívül növeli az autó optikai méreteit így telepítés után a kocsi robosztusabbnak nagyobbnak tűnik. Ebben a pillanatban a matt színek divatosnak mondhatók viszont fontos tudni, hogy az ezekkel telepített fólia során az autó ívei kevésbé lesznek meghatározók, viszont látványra hihetetlen jól néznek ki. Ezen problémára kiváló megoldást nyújtanak a matt-metál autófóliák. Mindezek mellett, hogy rendelkeznek a matt autófóliák minden előnyével az autó ívei is szépen megmaradnak. Ezért mondható, hogy jelen esetben ezek a színek örvendenek a legnagyobb érdeklődésnek.

A textúrált autófóliák, mint például a karbon vagy a szálhúzott fólia szintén felkapott lett az elmúlt években. Eredetileg kisebb karosszéria elemek, belső terek, vagy a teljes autófóliázás kiegészítőjeként vált ismertté a különlegességet kereső autótulajdonosok hamar a teljes karosszériára kezdték kérni ezeket a különleges mintázatokat is. Sajnos a króm fóliák telepítése nálunk nem annyira elterjed autófóliázási forma, azonban Amerikában és Európa egyes részein tombol a króm őrület. Az ára elég borsos a látvány mindenért kárpótolja a szerencsés tulajdonosokat. A Flip-Flop vagy kaméleon fóliázás inkább a fiatal tuning őrültek körében terjedt el az elmúlt években. Ez az autófólia arról ismerhető fel, hogy két szín váltakozik a speciális pigmenteknek köszönhetően az autó teljes részében. 

Partner: biztonsági ajtórács készítése országosan. Kérje ajánlatunkat!

Keresőoptimalizálás partner: keresőoptimalizálás 101

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése